Evolution of LEGO Star Wars Games 2005 – 2021

Evolution of LEGO Star Wars Games 2005 - 2021

All Lego Star Wars games from 2005 to 2021 (2020)

Game List: LEGO Star Wars: The Video Game LEGO Star Wars: The Video Game (Game Boy Advance) LEGO Star Wars Mobile (Java J2ME) LEGO Star Wars II: The Original Trilogy LEGO Star Wars II: The Original Trilogy (Game Boy Advance) LEGO Star Wars II: The Original Trilogy (Nintendo DS) LEGO Star Wars II Mobile (Java J2ME) LEGO Star Wars: The Complete Saga LEGO Star Wars: The Quest For R2-D2 (Online) LEGO Star Wars III: The Clone Wars (Nintendo 3DS) LEGO Star Wars III: The Clone Wars LEGO Star Wars: The Yoda Chronicles (Mobile) LEGO Star Wars: Microfighters (Mobile) LEGO Star Wars: The New Yoda Chronicles (Mobile) LEGO Star Wars: The Force Awakens LEGO Star Wars: Microfighters (2018 Update, Mobile) LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.